Verschillende begeleidingsvormen

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding, opvoedondersteuning en mindfulnesstraining. Hieronder kun je ons huidige aanbod vinden.

Twijfel je over welke begeleiding het best bij je kind past? Bel of mail ons gerust.

Met pijn in ons hart moeten we je mededelen dat we de huur van onze praktijkruimte per 1 september 2023 hebben opgezegd en dat de Boomhut gaat stoppen. Nieuwe cliënten nemen we niet meer aan.


We zullen in de komende periode tot aan de zomervakantie de begeleidingen zo goed mogelijk afronden en desgewenst meedenken over een vervolg elders. Afspraken kunnen ingepland worden tot 21 juli. Daarna gaan we beginnen met het leegruimen van de praktijk.

 

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding, opvoedondersteuning en mindfulnesstraining. Hieronder kun je ons huidige aanbod vinden. Twijfel je over welke begeleiding het best bij je kind past? Bel of mail ons gerust.

Combinatie

Een combinatie van begeleidingsvormen  is ook mogelijk. (bijvoorbeeld drie middagen groepsgewijze huiswerkbegeleiding en één keer per week individuele begeleiding)

Aanmelden

Als je na het lezen nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wil je je kind aanmelden? Vul dan alsjeblieft het aanmeldformulier in.

Samen een stukje verder bouwen en de wanden verstevigen 

Soms is het aanreiken van het juiste gereedschap al voldoende 

De laatste spijkers sla je zelf!