Corona update

De deur van onze kleinschalige praktijk blijft vooralsnog geopend. Kinderen, jongeren en ouders zijn welkom, mits ze geen (milde) griepachtige klachten hebben, niet tot de risicogroep behoren en geen intensief contact hebben met iemand die ziek is. Wij vragen je om hierin zelf alsjeblieft een verstandige inschatting en keuze te maken en de maatregelen van het RIVM aan te houden.

Individuele consulten en mindfulnesslessen gegeven door Linda gaan door. Er worden bij binnenkomst alleen ‘luchthandjes’ geschud, we zullen je (kind) vragen om handen te wassen voordat we starten en zullen iets verder bij elkaar vandaan zitten (anderhalve meter afstand). Is je kind ziek? Dan kunnen we hem/haar niet live ontvangen. Neem eventueel even contact op voor mogelijkheden via Skype of WhatsApp videobellen. 

Marloes kan op dit moment volgens de huidige richtlijnen geen cliënten ontvangen. Wanneer je kind individuele begeleiding van haar krijgt, kan deze helaas niet doorgaan en zal vanzelfsprekend ook niet in rekening worden gebracht. Zodra Marloes weer in de praktijk aanwezig is, zal ze contact met je opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Afhankelijk van wat de middelbare scholen zullen aanbieden wat digitaal lesgeven en online lesmateriaal betreft, zal onze gespecialiseerde huiswerkbegeleiding ook gewoon doorgaan. Houd hierbij extra rekening met het volgende: 
– je kind neemt eigen pen/potlood mee; we lenen even geen schrijfmateriaal uit
– je kind logt zelf op eigen mobiel in op SomToday/Magister/Itslearning of wij loggen voor je kind in op onze iPad
– je kind kan tijdelijk geen gebruik maken van onze iPads en laptops
– merken we dat je kind niet fit is, dan zullen we hem/haar naar huis laten gaan

We hebben nog nooit met deze situatie te maken gehad en zullen per dag bekijken wat het meest wijs is qua praktijkvoering.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met Linda door een appje te sturen naar of te bellen met 06 1515 8548. Mailen mag ook, graag naar linda@deboomhut.info.